0 845 20 500 21

  • Home
  • Home
  • Home
  • Home

Over ons

UMS Media biedt volledige digitale en direct marketing oplossingen voor alle sectoren . We hebben meer dan 20 jaar ervaring en zijn experts in e-mail, fax , spraak-en SMS-verzendingen alsmede het verschaffen van marketinglijsten en data cleaning . Wij gebruiken onze kennis van de markt om onze klanten te helpen de best mogelijke respons te genereren op hun campagnes.

Inscrivez-vous à notre newsletter!

Sign up

Your Email (required)

EMAIL

Emailmarketing is een uitstekende keuze wanneer u directe verkoop nodig heeft . Wij zullen u voorzien van een van de beste databases voor B2B marketing , onze eigen dedicated e-mail servers met een 97% deliverability en natuurlijk het ontwerp van de emailcampagne , inclusief een gratis landing pagina.


ideamail

HET GOEDE AANBOD

U komt naar ons met een goed aanbod . Onze vertegenwoordigers zullen u helpen de perfecte campagne te maken afgestemd op uw wensen en eisen. Kies uw doelgroep uit onze database.


exemail

DESIGN

Ons design team kan dan beginnen aan uw ontwerp . Wij hebben vele jaren ervaring op dit gebied en weten wat werkt . We sturen u een beeldbestand van hoe het ontwerp er zal uitzien en zodra u daarvoor toestemming geeft, wordt het ontwerp gecodeerd.


liftoff

VERZENDING EN REACTIES

Zodra het ontwerp is gecodeerd , en u tevreden bent met uw emailcampagne, zijn we klaar om te verzenden. De campagne wordt gestuurd vanuit ons eigen emailplatform . Binnen de kortste tijd krijgt u de eerste leads.


FAX

Zelfs in ons modern digitaal tijdperk, is faxmarketing een van de meest succesvolle en effeciënte methodes voor het genereren van leads. De afwezigheid van spamfilters zorgen ervoor dat uw fax wordt ontvangen. 90% van de leads komen de dag van verzending , terwijl 9 van de 10 bedrijven antwoord krijgen op hun eerste fax . Wij bieden u de grootste database met faxnummers in België. Contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte voor uw volgende marketingcampagne


ideamail

HET GOEDE AANBOD

U komt naar ons met een goed aanbod . Onze vertegenwoordigers zullen u helpen de perfecte campagne te maken afgestemd op uw wensen en eisen. Kies uw doelgroep uit onze database.


exemail

DESIGN

Uw campagne wordt overhandigd aan onze ontwerpers , die zullen beginnen met het ontwerpen van uw faxcampagne . Een eerste ontwerp wordt u toegestuurd. Nadat wij uw correcties ontvangen hebben en u tevreden bent met het resultaat, zijn we klaar om verzending te starten .


liftoff

VERZENDING EN REACTIES

Met een snelheid van 180 000 faxen per uur wordt uw campagne verzonden naar de door u geselecteerde database. Wij bieden u een gratis faxback-nummer , zodat uw potentiële klanten kunnen reageren op uw fax . Binnen 24 uur heb je de meerderheid van de reacties ontvangen .


SMS

SMS marketing is een zeer effeciënte manier om te communiceren . De meeste mensen hebben een mobiele telefoon en SMS-berichten worden direct gelezen . De doorbraak van smartphones heeft eindeloze mogelijkheden in SMS marketing geopend. UMS Media heeft vele jaren ervaring met de uitvoering van SMS-campagnes . We kunnen de verzending voor u uitvoeren, of u kunt toegang krijgen tot ons systeem om het zelf te doen . De sleutel tot een succesvolle SMS-campagne is een goed aanbod , een uitgebreide database en de juiste gateway .


computer

HET GOEDE AANBOD

De veiligste manier om een goede reactie op uw SMS-campagne te verzekeren, is een goed aanbod, bijvoorbeeld: gratis verzending, 2 voor de prijs van 1 of andere aanbiedingen . Omdat een SMS beperkt is in het aantal karakters, moet het bericht heel ”catchy” zijn.


database

DATABASE

U kunt een SMS-bericht verzenden als u toestemming heeft van de ontvangers of als het een bestaande klant betreft . U dient ook de ontvanger de optie van opt-out te bieden . Een van de meest gebruikte manieren is dat de ontvanger ”STOP” kan terugsturen.


liftoff

GATEWAY

Wees je bewust van malafide ondernemers . Wij kunnen u garanderen dat alle SMS’en zullen worden afgeleverd aan de mobiele telefoon . Als afzender kunt u gebruik maken van een van onze reactie-nummers, of een alfanumeriek nummer (bijvoorbeeld de naam van uw bedrijf ). Dus met een goede aanbieding , een goede database , en verzending via onze systemen , bent u verzekerd van reactie


VOORBEELDENFax Campaign for DellFax Campaign for Leger uten GrenserFax Campaign for Renault Retail GroupFax Campaign for Color Line

In de loop der jaren hebben we meer dan 3.000 klanten geholpen met het verbeteren van hun omzet . Hier zijn een aantal van hen.

CONTACTEER ONS

Contacteer ons

Your Name (required)

Your Email (required)

Company

Your Message


Please leave this field empty.


Qui sommes-nous

  alex@umsmedia.co.uk
  +44 (0) 845 20 500 21
UMS Media est une agence marketing multi-canal proposant un service complet de solutions numériques et de marketing direct aux entreprises depuis plus de 13 ans: Fax mailing, Emailing, SMS mailing, message vocal (VOICE), location et vente de base de données, optimisation de site web sur mobil et service de conception graphique.
Des milliers d’entreprises à travers le monde nous font confiance pour mener à bien leurs campagnes marketing. De part la qualité de nos solutions marketing et de nos bases de données, 9 clients sur 10 obtiennent des résultats positifs dès la première campagne.
UMS Media est constitué de 29 employés tournés entièrement tournés vers vos besoins avec un fort esprit client. Nous possédons nos propres équipements et nous n’avons donc pas besoin d’externaliser nos services. Nous sommes membre de la FDMA et DMA. Toutes nos activités sont conduites dans le respect des législations locales et nationales.
Nous possédons un ensemble de bases de données très complètes rigoureusement mises à jour pour un grand nombre de pays en Europe et dans le monde dans lesquelles vous trouverez évidemmen vos futurs clients!